Eyja Guldsmeden Hotel

Address: Brautarholt 10, 105 Reykjvaik
Location: Reykjavik
Show map
Guest score: 100% 24 of 24 recommend (10 reviews)

Guest score: 100%

(24 of 24recommend)
Overall opinion 4.7 of 5
Hotel condition 4.5 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 4.4 of 5
Cleaning 4.4 of 5
Value for money 4 of 5
Service 4.7 of 5
Breakfast 4.5 of 5
About our guest reviews: The guest reviews are submitted by our guests after their stay. They are opinions of guests that reflect their experiences when staying at this property. Scores are based on a 1 (poor) to 5 (excellent) rating system.

Individual reviews by our guests (showing 1-10 of 10)

Saknar en del

Recommended by Elsemarie Bjellqvist, Sweden (Sweden Mon 04 Nov 2019)
“Rummen behöver kompletteras med fler hängare i badrummet och skohorn.”
Overall opinion 5 of 5
Hotel condition 5 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 4 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 3 of 5
Service 4 of 5
Breakfast 5 of 5

Hotell

Recommended by Gertrud, Sweden (Sweden Thu 20 Jun 2019)
“Väldigt mysigt, snygg design, trevlig personal och god mat och service.”
Overall opinion 5 of 5
Hotel condition 5 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 5 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 5 of 5
Service 5 of 5
Breakfast 4 of 5

Ett hotell i tiden

Recommended by Raggadong, Sweden (Sweden Thu 25 Apr 2019)
“Hotellet var otroligt fint och charmigt med trevlig personal. Ekologiskt och bra frukost. ”
Overall opinion 5 of 5
Hotel condition 5 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 5 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 5 of 5
Service 5 of 5
Breakfast 5 of 5

Hotel Eyja Guldsmeden

Recommended by Thompa, Sweden (Sweden Mon 31 Jul 2017)
“Väldigt trevligt och fint hotellrum, i balinesisk stil (Bali). Mycket bra med den ekologiska inriktningen på hotellets policy, med ekologiska varor och produkter, på både hotell och hotellrum. Trevlig personal! Men det blev väldigt dyrt när jag endast bokade ett enkelrum. Nästan 50% dyrare blev det då, mot om jag betalt ett halvt dubbelrum (om rest 2 pers. istället).”
Overall opinion 5 of 5
Hotel condition 4 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 5 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 3 of 5
Service 5 of 5
Breakfast 5 of 5

Eyja Guldsmeden

Recommended by Skoid, Sweden (Sweden Thu 22 Jun 2017)
“Fantastiskt hotell. Grym personal, bra mat, jättefina rum! 15min gång från centrum. Kanon!”
Overall opinion 5 of 5
Hotel condition 5 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 5 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 4 of 5
Service 5 of 5
Breakfast 5 of 5

Lugnt

Recommended by Birgitta, Sweden (Sweden Thu 09 Mar 2017)
“Det var ett lugnt och skönt hotell, lagom stort och med bra service.”
Overall opinion 5 of 5
Hotel condition 5 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 5 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 5 of 5
Service 5 of 5
Breakfast 5 of 5

Fint hotell inomhus, helt ok service, br...

Recommended by Anonymous , Sweden (Sweden Sun 11 Dec 2016)
“Fint hotell inomhus, helt ok service, bra faciliteter och frukost men lite tråkigt område. Dock nära till stan.”
Overall opinion 4 of 5
Hotel condition 5 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 5 of 5
Cleaning 3 of 5
Value for money 3 of 5
Service 4 of 5
Breakfast 4 of 5

Frukost utan hav

Recommended by Roland, Sweden (Sweden Mon 15 Aug 2016)
“Vi blev förvånade att frukosten inte innehöll sill eller lax eller något annat med anknytning till havet. Men efter att vi påpekade detta så fanns det sista dagen. Bra.”
Overall opinion 4 of 5
Hotel condition 4 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 4 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 4 of 5
Service 4 of 5
Breakfast 3 of 5

Enkelrumsmiss på ett i övrigt bra hotell

Recommended by Birgitta, Sweden (Sweden Sat 13 Aug 2016)
“Ett fräscht och bra beläget hotell. Dubbelrummen bra. Ej att rekommendera enkelrum som har fönster som ej går att öppna och luften i rummet stod still o blev kvalmigt trots ventil och fläkt - borde ej debiteras ett sådant boende. God frukost men observera att den ej ingår i priset. Bra service och trevlig personal.”
Overall opinion 5 of 5
Hotel condition 4 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 5 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 3 of 5
Service 5 of 5
Breakfast 5 of 5

Ekoligiskvärme

Recommended by Beatrice, Sweden (Sweden Tue 31 May 2016)
“Ett mycket bra hotell nyöppnade Eya Guldsmeden. Ekologisk profil, varma rena toner på inredning och design. Så fin service från personalen. Centralt läge med gångavstånd till hela Reykyavik. ”
Overall opinion 5 of 5
Hotel condition 5 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 5 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 5 of 5
Service 5 of 5
Breakfast 5 of 5

Build: 14/04/2021 11:03:12, Host: online3core19, DB: o3.cbguide-1094.cbischannel-32457.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews